AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı hamile kadın görmek

Kahve falında yabancı hamile kadın görmek

Kahve falında yabancı hamile kadın görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, iyi halini yitireceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı hamile kadın gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz konularda ise, ambalajdan ziyade içeriğe önem verin.

Kahve falında yabancı hamile kadın görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yabancı birini hamile görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında yabancı kadına sarılmak falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına yorulur.

Kahve falında yabancı kadın öpmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir kadınla evlenmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadınla öpüşmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı kadın ve erkek görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki yabancı kadın görmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir