AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kadını hamile görmek

Kahve falında sevdiği kadını hamile görmek

Kahve falında sevdiği kadını hamile görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, zararının büyük olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kadını hamile gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.

Kahve falında sevdiği kadını hamile görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında hamile kadının karnını sevmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadın bebeğini görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında hamile kadından para almak sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, çarelere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birçok hamile kadın görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadının hamile olduğunu görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında başka kadını hamile görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bekar kadını hamile görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir