AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadının doğum yapmak

Kahve falında hamile kadının doğum yapmak

Kahve falında hamile kadının doğum yapmak hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, huzura kavuşacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında hamile kadının doğum yapmak gördüyseniz:

  • Sorumluluk bilinciniz size faydalı olabilecek pozisyonlara gelmenize yardım edebilir veya diğerlerinin size saygı duymasını sağlayabilir.

Kahve falında hamile kadının doğum yapmak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile kadının doğum yaptığını görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kadını doğum yaparken görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile bir kadının doğum yaptığını görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, helal kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında hamile kadına doğum yaptırmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile doğum yapmak yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamileyken doğum yapmak kendisine yeni uğraşlar bulacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile olduğunu görüp doğum yapmak iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir