AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda keselenmek

Kahve falında banyoda keselenmek

Kahve falında banyoda keselenmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, huzur ve kazanç getireceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, iyi hissedileceğine rivayet eder.

Kahve falında banyoda keselenmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sonra kural dışı ilişkilere eğilimlisiniz.

Kahve falında banyoda keselenmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, ömrün uzun olmasına inanılır.

Kahve falında banyo yapmak keselenmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıkanmak ve keselenmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında hamama gidip keselenmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yıkanmak keselenmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında hamamda keselenmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından keselenmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın keseleri görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, hedeflerine yaklaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir