AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda abdest almak

Kahve falında hamamda abdest almak

Kahve falında hamamda abdest almak kırılacağına, bekarlar için evlenmeye, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında hamamda abdest almak gördüyseniz:

  • Size borçlu olan kişilerden talepleriniz olabilir.

Kahve falında hamamda abdest almak her şeyin yenileceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamamda abdest aldığını görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye alamet eder.

Kahve falında hamam suyu görmek müşterilerinin çoğalacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamamda banyo yapmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamamda yıkanmak maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini hamamda görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği öldürdüğünü görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamamda terlemek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir