AnaSayfa / Genel / Kahve falında tasta su görmek

Kahve falında tasta su görmek

Kahve falında tasta su görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi gücünün eksileceğine, şükredeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine delalettir.

Kahve falında tasta su gördüyseniz:

  • Gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra her şeyin yoluna gireceğini bilerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında su tası görmek sorunlarını çözeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tasla su içmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tas su içmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tasın içinde su görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında tasta su görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında bakır tastan su içmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tas içinde su içmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tasta su içmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir