AnaSayfa / Genel / Kahve falında halının ıslandığını görmek

Kahve falında halının ıslandığını görmek

Kahve falında halının ıslandığını görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, hayırlı kapılar açılacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında halının ıslandığını gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamansı olasıdır.

Kahve falında halının ıslandığını görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ıslandığını görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve koşmak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz dalgasında ıslanmak sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına işarettir.

Kahve falında suya düşüp ıslanmak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz suyla ıslanmak şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlikle yağmurda ıslanmak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda birinin ıslandığını görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir