AnaSayfa / Genel / Kahve falında halının eskidiğini görmek

Kahve falında halının eskidiğini görmek

Kahve falında halının eskidiğini görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, barış için adım atacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halının eskidiğini gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konularda harcamalarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında halının eskidiğini görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eskiciye eşya satmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eskici dükkanı görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabısı eskimek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabının eskidiğini görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına işarettir.

Kahve falında eskiciye bir şey satmak güzel günlere kavuşacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Kahve falında elbisenin eskidiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında yüzüğünün eskidiğini görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir