AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının eskidiğini görmek

Kahve falında ayakkabının eskidiğini görmek

Kahve falında ayakkabının eskidiğini görmek mubah olmayan yollara sapacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, zahmete ve derde düşeceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabının eskidiğini gördüyseniz:

  • Eğlence arayışı veya olanağı artıyor.

Kahve falında ayakkabısı eskimek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabısının eskidiğini görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, umutsuzluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının eskidiğini görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ağız tadının da kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıların eskidiğini görmek sabrını zorlayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabılarının eskidiğini görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı eskidiğini görmek hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında halının eskidiğini görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına işarettir.

Kahve falında elbisesinin eskidiğini görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir