AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbisenin eskidiğini görmek

Kahve falında elbisenin eskidiğini görmek

Kahve falında elbisenin eskidiğini görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kazancını arttıracağına, huzur ve mutluluk bulacağına, kazancının azalacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, daima zinde ve genç kalacağına alamet eder.

Kahve falında elbisenin eskidiğini gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Kahve falında elbisesinin eskidiğini görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Kahve falında elbisenin eskidiğini görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında eskiciye demir satmak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabıların eskidiğini görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı eskidiğini görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarının eskidiğini görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eskici dükkanı görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğünün eskidiğini görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir