AnaSayfa / Genel / Kahve falında eskici dükkanı görmek

Kahve falında eskici dükkanı görmek

Kahve falında eskici dükkanı görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, borçlarının artacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eskici dükkanı gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizi ileriye sürerek karışıklık yaratmayı düşünebilirler.

Kahve falında eskici dükkanı görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşyanın eskidiğini görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eskici görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına tabir olunur.

Kahve falında evin eskidiğini görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabısının eskidiğini görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında halının eskidiğini görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbisesinin eskidiğini görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüğün eskidiğini görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir