AnaSayfa / Genel / Kahve falında eskiciye eşya satmak

Kahve falında eskiciye eşya satmak

Kahve falında eskiciye eşya satmak sonradan da çok üzüleceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına inanılır.

Kahve falında eskiciye eşya satmak gördüyseniz:

  • Elinize hesapta olmayan paralar geçmesi olasıdır.

Kahve falında eskiciye eşya satmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eskiciye demir satmak durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eskiciye bir şey satmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşyanın eskidiğini görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına delalettir.

Kahve falında eskici görmek Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranın eskidiğini görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, işlerin bir anda azalacağına alamet eder.

Kahve falında evin eskidiğini görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, saadetinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eskici olmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir