Kahve falında halı altında para görmek

Kahve falında halı altında para görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, bunu şeref sayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında halı altında para gördüyseniz:

  • İşlerinizle ilgili önemli bir erkek ya da işvereninizle yakın kontaklarınız olabilir.

Kahve falında halının altına para koymak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalet eder.

Kahve falında halının altında para görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halının altında para bulmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında halı altında para görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında halı altında muska görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında halı altında yılan görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halının altında yılan görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halının altını süpürmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir