AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın halı görmek

Kahve falında altın halı görmek

Kahve falında altın halı görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, önünün açılacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında altın halı gördüyseniz:

  • Hoş olmayan verilerin ortaya çıkması durumunda savunmaya geçmemelisiniz.

Kahve falında halının altında fare görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında halının altında böcek görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında halı altında para görmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında halının altında yılan görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında halı altında toz görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında halının altında para görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı altında yılan görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında halının altına para koymak özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, iş yaşantısında hırslanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir