AnaSayfa / Genel / Kahve falında halının altında böcek görmek

Kahve falında halının altında böcek görmek

Kahve falında halının altında böcek görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, her daim temkinli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halının altında böcek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gerginlik yaşanacak.

Kahve falında halının altında böcek görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında halıda böcek görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı üstünde böcek görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında halı altında yılan görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Kahve falında halının altında para bulmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında halı altında muska görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, zamanının boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın halı görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halının altında fare görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir