AnaSayfa / Genel / Kahve falında halının altında yılan görmek

Kahve falında halının altında yılan görmek

Kahve falında halının altında yılan görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, güzel huylarını terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halının altında yılan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bazı şeyler saklamakla suçlayabilirler.

Kahve falında halının altında yılan görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı altında yılan görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına alamet eder.

Kahve falında halı altında para görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halının altında toz görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine işarettir.

Kahve falında halı altında toz görmek kendini her konuda geliştireceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalet eder.

Kahve falında halının altında para görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sağlığının bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında halının altında para bulmak hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında halının altına para koymak borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir