AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıda toz görmek

Kahve falında halıda toz görmek

Kahve falında halıda toz görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, rakiplerin alt edileceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, planlarının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında halıda toz gördüyseniz:

  • Kayıplar veya hırsızlıklar yaşanabilir.

Kahve falında halı altında toz görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, başarılı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında tozlu halı silkelemek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sinirlerinin yıpranacağına inanılır.

Kahve falında halı üzerinde toz görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı tozu görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına alamet eder.

Kahve falında halının altında toz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tozlu halı görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında tozlu halıyı süpürmek hastalığın biteceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına alamet eder.

Kahve falında halıda toz görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir