AnaSayfa / Genel / Kahve falında halının altında toz görmek

Kahve falında halının altında toz görmek

Kahve falında halının altında toz görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halının altında toz gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı endişeler olabilir.

Kahve falında halının altında toz görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halı altında toz görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine yorulur.

Kahve falında tozlu halı görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tozlu halı süpürmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tozlu halıyı süpürmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işaret eder.

Kahve falında halıda toz görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tozlu halı çırpmak büyük işlere girileceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet eder.

Kahve falında halı tozu görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir