AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu halı görmek

Kahve falında tozlu halı görmek

Kahve falında tozlu halı görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sevdiklerini de koruyacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tozlu halı gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında tozlu halı çırpmak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında halı üzerinde toz görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında halı altında toz görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tozlu halı görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına tabir olunur.

Kahve falında halının altında toz görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında tozlu halı süpürmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tozlu halıyı süpürmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, yaklaşan güzel günlere işaret eder.

Kahve falında halıda toz görmek karanlıkların aydınlanacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir