AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı tozu görmek

Kahve falında halı tozu görmek

Kahve falında halı tozu görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halı tozu gördüyseniz:

  • Diğerlerine istedikleri yoldan gidebilmeleri için özgür alan yaratmalısınız.

Kahve falında halı üzerinde toz görmek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında tozlu halı süpürmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında halı tozu görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında tozlu halı silkelemek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında halıda toz görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında halı altında toz görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında tozlu halı görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına delalet eder.

Kahve falında halının altında toz görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir