AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı yaptığını görmek

Kahve falında halı yaptığını görmek

Kahve falında halı yaptığını görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, zinde kalacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halı yaptığını gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilir veya güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında halının ıslandığını görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz halı almak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında halıyı atmak rızkını kazanırken zorlanmayacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında mor renk halı görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında halı kaybetmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun halısını yıkamak buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına yorulur.

Kahve falında banyoya halı sermek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su içinde halı görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir