AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıyı atmak

Kahve falında halıyı atmak

Kahve falında halıyı atmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, maddi konuda zayıflayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halıyı atmak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren toplantı ya da organizasyonlara katılabilirsiniz.

Kahve falında halıyı çöpe atmak büyük bir şansın elden kaçırılacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı atmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalettir.

Kahve falında halıyı atmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında eski halıyı atmak herkes tarafından saygı göreceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalettir.

Kahve falında halıyı dışarı atmak güzel günlerin geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lekeli halı görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halı altında toz görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halının üstüne sıçmak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir