AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde halı görmek

Kahve falında denizde halı görmek

Kahve falında denizde halı görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, durulacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine inanılır.

Kahve falında denizde halı gördüyseniz:

  • Çevrede sizin dedikodunuzu yapan birileri var.

Kahve falında denizde halı yıkamak sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, sorunların teker teker aşılacağına işaret eder.

Kahve falında deniz içinde halı görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde halı görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde halı görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında denizden halı çıkarmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına yorulur.

Kahve falında denizin içinde halı görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında halı yemek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, onu alkışlayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasından halı almak borçların kısa sürede kapanacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir