AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşaf katladığını görmek

Kahve falında çarşaf katladığını görmek

Kahve falında çarşaf katladığını görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, karasızlık yaşayacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çarşaf katladığını gördüyseniz:

  • Başarılı olabilmek ya da istediğiniz yönde ilerleyebilmek için önem verdiğiniz kişilerin desteğini almanızda fayda var.

Kahve falında yatak çarşafı katlamak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak çarşaf katlamak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında çarşaf katladığını görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çarşaf katlamak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz havlu katlamak karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, umutların biteceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak çamaşır katlamak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tişört katlamak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli çamaşır katlamak ölümcül hastalıklara işaret, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir