AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı görmek

Kahve falında halı görmek

Kahve falında halı görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, istediği gibi yaşayacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine alamet eder.

Kahve falında halı gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınızı uygulamaya koymadan önce kimseye açmayın.

Kahve falında lekeli halı görmek yenisinin başlayacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni yıkanmış halı görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halıya yağ döküldüğünü görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında halı almaya gitmek iyileşeceğine, toparlanacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında halının kirli olduğunu görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında halı görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan halıda uçmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında mor halı görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir