AnaSayfa / Genel / Kahve falında halının kirli olduğunu görmek

Kahve falında halının kirli olduğunu görmek

Kahve falında halının kirli olduğunu görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında halının kirli olduğunu gördüyseniz:

  • Üzerinde belli bir etkiniz olabilecekse bazı konuları zorlamalısınız.

Kahve falında halının kirli olduğunu görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kirli halı yıkamak herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kirlenmiş halı görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, dertlerin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında halıyı kirli görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli halı temizlemek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli halı süpürmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına inanılır.

Kahve falında kirli halı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, elinin bolluk göreceğine yorulur.

Kahve falında halının kirlendiğini görmek hayat boyu çok sevileceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir