AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz halat görmek

Kahve falında beyaz halat görmek

Kahve falında beyaz halat görmek daima secde ve şükür edeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, çok güzel adımlar atılacağına, işlerinin gelişme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz halat gördüyseniz:

  • Hafife aldığınız, ertelediğiniz, şu an için uğraşmak istemediğiniz ya da ilgilenmeme kararına vardığınız konular size bazı bedeller ödetebilir ya da ileride daha da karışık şekilde karşınıza çıkabilir.

Kahve falında beyaz halat görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına tabir olunur.

Kahve falında halatla sallanmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın halat görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına yorulur.

Kahve falında halatla inmek ipliklerini pazara çıkaracağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halat bağlamak yeni şeyler keşfedeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine işarettir.

Kahve falında halatla uçmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında denizde halat görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında çelik halat görmek dertlerin biteceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir