AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi halatı görmek

Kahve falında gemi halatı görmek

Kahve falında gemi halatı görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında gemi halatı gördüyseniz:

  • Yeni bir planı yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında gemi halat görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, kötü işlere girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyi halatla çekmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında gemi halatı görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında halat bağlamak toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir halat görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında halatla uçmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına işarettir.

Kahve falında halatla sallanmak özgüveninin yerine geleceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında halat köprü görmek onlara değer vereceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir