AnaSayfa / Genel / Kahve falında halatla bağlanmak

Kahve falında halatla bağlanmak

Kahve falında halatla bağlanmak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halatla bağlanmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla tekrar bağlantı kurabilir veya eski bir fikir ya da hedefinizi hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında halatla bağlanmak tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Kahve falında altın halat görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halat çekmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halatla tırmanmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında halatla sallanmak insanların birbirine kenetleneceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde halat görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına delalettir.

Kahve falında çelik halat görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına inanılır.

Kahve falında halat ipi görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir