Kahve falında halasının oğlunu görmek

Kahve falında halasının oğlunu görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, iyi günler yaşayacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halasının oğlunu gördüyseniz:

  • Bazı endişeli kişiler size, emin olmadığınız planlara dahil olma veya bazı imzalar atma konusunda baskı uyguluyor olabilirler.

Kahve falında halasının oğlunu görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, suç işleyeceğine işaret eder.

Kahve falında halasının oğluyla evlenmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında halasını hasta görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine tabir olunur.

Kahve falında halasını görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında annenin halasını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca delalet eder.

Kahve falında babanın halasını görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında kendi halasını görmek rahatsızlık duyulacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin halasını görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir