Kahve falında babanın halasını görmek

Kahve falında babanın halasını görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, borçların hafifleyeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın halasını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek istiyorsanız daha fazla uzlaşmacı olmanız gerekebilir.

Kahve falında babanın halasını görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında halasının kızını görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında halasını hasta görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, hastalıkların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halasının oğlunu görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, planların tutmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş halasını görmek arabasını ve toprağının olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin halasını görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Kahve falında halasının oğluyla evlenmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin halasını görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir