Kahve falında kendi halasını görmek

Kahve falında kendi halasını görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, evlerine dünürcü geleceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına alamet eder.

Kahve falında kendi halasını gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemelisiniz.

Kahve falında babanın halasını görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halasını görmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında halasının evlendiğini görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halasının oğluyla evlenmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında halasının oğlunu görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında halasının kızını görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş halasını görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına delalet eder.

Kahve falında halasını hasta görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir