Kahve falında halasını görmek

Kahve falında halasını görmek beklenen mirasın alınacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, kazancını katbekat arttıracağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halasını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gerginlik yaşanacak.

Kahve falında babanın halasını görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, mirasa alamet etmektedir.

Kahve falında halasını görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin halasını görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına inanılır.

Kahve falında halasının evlendiğini görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, masa başı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında halasının oğlunu görmek işlerinin yolunda gideceğine, neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında halasını hasta görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi halasını görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halasının kızını görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir