Kahve falında annenin halasını görmek

Kahve falında annenin halasını görmek iyi geçineceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, işlerinin başarılı olacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin halasını gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaş ya da sevgili faydadan çok zarar getirebilir.

Kahve falında annenin halasını görmek zor zamanlar yaşayacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halasının oğlunu görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına delalettir.

Kahve falında halasını hasta görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına inanılır.

Kahve falında kendi halasını görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında halasının kızını görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halasını görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş halasını görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin halasını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir