AnaSayfa / Genel / Kahve falında hakir görülmek

Kahve falında hakir görülmek

Kahve falında hakir görülmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hakir görülmek gördüyseniz:

  • Başkalarının hataları yüzünden zor durumda kalabilirsiniz, kayıp yaşamamak için ön tedbir almakta fayda var.

Kahve falında hakir görülmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında hor ve hakir görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hakir görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine işarettir.

Kahve falında hamile olduğunu görüp doğum yapmak sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında görülenleri gerçek sanmak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin olarak görülmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik görüp ağlamak yeni kişilerle tanışacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü görünmeyen kadın görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir