AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü görünmeyen kadın görmek

Kahve falında yüzü görünmeyen kadın görmek

Kahve falında yüzü görünmeyen kadın görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzü görünmeyen kadın gördüyseniz:

  • Belli olayların, tekliflerin, işlerin veya davetlerin faydaları giderek daha da belirgin hale gelebilir.

Kahve falında yüzü görünmeyen kadın görmek uzun yaşayacağına, düşman malından yemeye tabir olunur.

Kahve falında yüzü görünmeyen insan görmek herkesin takdirini toplayacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü görünmeyen birini görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yüzlü kadın görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadın yüzü görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine delalettir.

Kahve falında güzel kadın yüzü görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine inanılır.

Kahve falında yüzü yanık kadın görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işarettir.

Kahve falında çirkin yüzlü kadın görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, bahtın açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir