AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olduğunu görüp doğum yapmak

Kahve falında hamile olduğunu görüp doğum yapmak

Kahve falında hamile olduğunu görüp doğum yapmak sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, muradın olacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu görüp doğum yapmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişikliğin bedelleri olabilir.

Kahve falında hamile olduğunu görüp doğum yapmak gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında hamile kalıp doğum yapmak kariyerinde atılım yapacağına, gerginliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile değilken doğum yapmak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında hamileyken doğum yapmak daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, işveren koltuğunda oturacağına yorulur.

Kahve falında hamile olmak doğum yapmak çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, bir işe soyunacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile doğum yapmak dinini yaşayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında hamile olmadan doğum yapmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olup doğum yapmak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kazancının azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir