AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılana hakim olmak

Kahve falında yılana hakim olmak

Kahve falında yılana hakim olmak elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, yerinde saymayacağına, bol rızık sahibi olunacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında yılana hakim olmak gördüyseniz:

  • Tutulma esnasında, ihtiyacınız varsa, mutlaka destek alın.

Kahve falında yılana hakim olmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendine hakim olmak var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hakim cübbesi giydiğini görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında hakim olmak makam edineceğine, itibar kazanacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında hakimin elini öpmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında hakime ifade vermek işlerin canlanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hakim cübbesi görmek kazancın daha da arttırılacağına, maddi konularda kayıplar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mahkemede hakim görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir