AnaSayfa / Genel / Kahve falında hakimle konuşmak

Kahve falında hakimle konuşmak

Kahve falında hakimle konuşmak sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, ileriye gideceğine, iyiliğe kavuşacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında hakimle konuşmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi ciddiye almanız durumunda işle ilgili bazı konular lehinize çalışmaya başlayabilir.

Kahve falında hakimle konuşmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında hakim mahkeme görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında savcı ve hakim görmek sağlığının yerine geleceğine, eşit davranılacağına işaret eder.

Kahve falında yılana hakim olmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hakim olduğunu görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, isabetli adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine hakim olmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında hakim karşısına çıkmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında mahkeme ve hakim görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir