AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı anne görmek

Kahve falında hacı anne görmek

Kahve falında hacı anne görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, işinde büyük başarılar alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına tabir olunur.

Kahve falında hacı anne gördüyseniz:

  • Yeni işler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında hacı anne görmek eskisinden de iyi olacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz hacı elbisesi giymek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, ruhsal olarak etkileneceğine tabir olunur.

Kahve falında hacı yağı sürmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacı sürmesi görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacı adayı olmak türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine inanılır.

Kahve falında hacı elbisesi giymek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında hacıların geldiğini görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacılığa gideceğini görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir