AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı bektaş görmek

Kahve falında hacı bektaş görmek

Kahve falında hacı bektaş görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, kazancının katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacı bektaş gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüz, dış dünyaya bakış açınız veya dış dünyanın sizi algılama biçimi değişebilir.

Kahve falında hacı bektaş görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında hacı bektaşi veli görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine alamet eder.

Kahve falında hacı bektaşa gitmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacı bektaşi veliyi görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hacı bektaş veli görmek yakın çevresine fikir danışacağına, kıdem atlayacağına işaret eder.

Kahve falında hacı bektaş türbesi görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına inanılır.

Kahve falında bir şeyi beğenmemek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, bolluk içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında beklenmedik misafir görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir