AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı görmek

Kahve falında hacı görmek

Kahve falında hacı görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yol yordam öğretileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, deşarj olacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında hacı gördüyseniz:

  • Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Kahve falında kabede hacıları görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hacı olmuş birini görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacılığa gitmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında kendini hacı olarak görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz hacı elbisesi giymek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacı bayram veliyi görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, borca batacağına delalet eder.

Kahve falında hacı bektaş türbesi görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında hacı arkadaşını görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, atılan adımların boşa gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir