AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı amca görmek

Kahve falında hacı amca görmek

Kahve falında hacı amca görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacı amca gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin hakkınızda yanlış hükme vardıklarını anlasanız bile bunu düzeltmek için birşey yapmak içinizden gelmeyebilir.

Kahve falında hacı amca görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacı anne görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalet eder.

Kahve falında birini hacı olarak görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında hacı şapkası görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında hacı bektaş türbesi görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine delalet eder.

Kahve falında hacı hurması yemek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine tabir olunur.

Kahve falında hacı yağı sürmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacılığa gitmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir