AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı arkadaşını görmek

Kahve falında hacı arkadaşını görmek

Kahve falında hacı arkadaşını görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında hacı arkadaşını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda sizi zorlayan veya size ultimatomlar veren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında hacı arkadaşını görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına delalettir.

Kahve falında hacı bayram veliyi görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacı takkesi görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, işlerin çığırından çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında hacı amca görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında hacının elini öpmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacı hurması görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında hacı tavaf etmek evine huzur ve bereketin geleceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacı görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir