AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı hurması görmek

Kahve falında hacı hurması görmek

Kahve falında hacı hurması görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, alım gücünün artacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacı hurması gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bilgiler planlarınızı değiştirmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında hacı hurması görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacı hurması yemek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabe ve hacı görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacı ziyaretine gitmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında hacı kokusu görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacı yağı görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabede hacıları görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini hacı olarak görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir