AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacının elini öpmek

Kahve falında hacının elini öpmek

Kahve falında hacının elini öpmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hacının elini öpmek gördüyseniz:

  • Birdenbire kendinizi karar yetkisinde bulabilirsiniz.

Kahve falında hacı eli öpmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hacının elini öpmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işarettir.

Kahve falında hacı öpmek her işten alnının akıyla çıkmaya, para sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında hacı kıyafeti görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacı bayram veliyi ziyaret etmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında hacı bayram türbesini görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, isteklerinize kavuşacağınıza alamet eder.

Kahve falında hacı bektaşi veliyi görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacıları görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir