AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacdan gelen hurma yemek

Kahve falında hacdan gelen hurma yemek

Kahve falında hacdan gelen hurma yemek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, zorlukların günden güne artacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacdan gelen hurma yemek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimseler bile olsalar sırlarınızı açmaktan kaçının.

Kahve falında hacdan gelen hurmayı yemek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, kişinin yaşamının değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen hurma yemek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hacdan gelen hediye görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işaret eder.

Kahve falında hacdan gelen birini görmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında hacdan gelen birine sarılmak gelirinin düşeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacdan gelen birinin elini öpmek kısmetinin açık olacağına, zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen yüzük takmak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir