AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacdan gelen birini görmek

Kahve falında hacdan gelen birini görmek

Kahve falında hacdan gelen birini görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, işindeki verimin artacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, dertlerin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında hacdan gelen birini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle seyahat başlıklı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında hacdan gelen görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında hacdan gelen birinin elini öpmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hacdan gelen birini ziyaret etmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelenleri karşılamak her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında hacdan gelen hediye görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında hacdan gelenleri görmek güzelliklere rast gelineceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacdan gelen birini görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında hacdan gelen hurmayı yemek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir