AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel yüzlü kadın görmek

Kahve falında güzel yüzlü kadın görmek

Kahve falında güzel yüzlü kadın görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, sabrını zorlayacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında güzel yüzlü kadın gördüyseniz:

  • Mucize beklemek yerine mevcut kaynaklarınızla hareket etmelisiniz.

Kahve falında güzel kadın yüzü görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, para sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında güzel yüzlü kadın görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel erkek yüzü görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi yüzünü çok güzel görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzünü güzel görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında aynada yüzünü güzel görmek yarar getireceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü cok güzel görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, büyük tartışmaların yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok güzel yüz görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir