AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüzünü çok güzel görmek

Kahve falında kendi yüzünü çok güzel görmek

Kahve falında kendi yüzünü çok güzel görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kendi yüzünü çok güzel gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlarda bazı kişilerin sizi kurtaracağını, uyaracağını veya olumlu tavsiyelerde bulunacağını sanıyorsanız, yanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında güzel kadın yüzü görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel yüzlü erkek görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü çok güzel görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında güzel yüzlü bebek görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel yüzlü kadın görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünü güzel görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının yüzünü güzel görmek maddi olanaklarının artacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün güzelleştiğini görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir